Presentation - lite om min bakgrund...

Jag heter Britt Nylund har alltid haft ett stort hundintresse. Under min uppväxt fanns i familjen först en Yorkshireterrier och sedan en Cavalier King Charles Spaniel.

Min första egna hund blev labradoren Cosby. Med Cosby tävlade jag i lydnad och spår. Jag tränade även jakt och personsök med honom. Cosby blev nästan 15 år gammal och under hans tid hann även labradorerna Razzle och Leon flytta hem till oss. 

Både Razzle och Leon blev svenska lydnadschampions. Leon har också deltagit i två lydnads SM, 2016 och 2017.

I familjen finns i skrivande stund labradorerna Frej, Nizze, Thor och Loke. Frej tävlar i lydnadsklass 3 och Nizze gör sig redo för startklass.

Hundarna har även genomgått en ettårig grundutbildning i specialsök samt ett flertal preparatutbildningar. De tränas nu inför uppdrag som narkotikahundar. Godkänt arbetsprov på narotika finns.

Hundarna ger mig otroligt mycket glädje i livet och därför är det viktigt för mig att få ge dem detsamma, till exempel genom olika aktiviteter där all inlärning sker på ett positivt sätt.

Förutom alla aktiviteter är de naturligtvis älskade familjemedlemmar och härliga promenader i skogen tycker vi också mycket om!

Med vänlig hälsning
Britt